Official Everybody Edits Forums

Do you think I could just leave this part blank and it'd be okay? We're just going to replace the whole thing with a header image anyway, right?

You are not logged in.

#1 2018-03-22 16:16:03

17936262
Brand New Member
From: netherlands
Joined: 2018-03-15
Posts: 4

Teleport bot

i am building a teleport bot so i can teleport people adn/or myself does someone have a teleport bot
adn share a dowload link //ee.failforums.me/img/smilies/wink

Offline

Wooted by:

#2 2018-03-22 16:32:58

Guest.
Guest

Re: Teleport bot

Ok

Wooted by: (2)

#3 2018-03-22 18:07:26

Xfrogman43
Member
From: need to find a new home
Joined: 2015-02-15
Posts: 4,174

Re: Teleport bot

17936262 wrote:

does someone have a teleport bot
adn share a dowload link //forums.everybodyedits.com/img/smilies/wink

you're building one, its better to create one than to just download one


zsbu6Xm.png thanks zoey aaaaaaaaaaaand thanks latif for the avatar

Offline

#4 2018-03-22 18:08:41

LukeM
Member
From: England
Joined: 2016-06-03
Posts: 3,004
Website

Re: Teleport bot

What do you mean by teleport bot?

Offline

#5 2018-03-22 18:11:34

TaskManager
Formerly maxi123
From: i really should update this
Joined: 2015-03-01
Posts: 9,449

Re: Teleport bot

why would you need a download link for a bot if youre building one yourself
?????


i8SwC8p.png
signature by HG, profile picture by bluecloud, thank!!
previous signature by drstereos

Offline

#6 2018-03-22 18:12:47

TundrumMax
Formerly Memomemo
Joined: 2017-10-26
Posts: 447

Re: Teleport bot

TaskManager wrote:

why would you need a download link for a bot if youre building one yourself
?????

I'm guessing it's so they can look at the code behind it and see how they could do it themself


I can speak by breathing in but it sounds like a dying horse

TundrumMax.png

Signature by HG

Offline

#7 2018-03-22 19:01:34

17936262
Brand New Member
From: netherlands
Joined: 2018-03-15
Posts: 4

Re: Teleport bot

i know i am building one but if someone already builded one i could use that if it it works,

Offline

#8 2018-03-22 19:09:42

Tomahawk
Forum Mod
From: UK
Joined: 2015-02-18
Posts: 2,718

Re: Teleport bot

That's not how this works.

If you're having trouble coding a bot, ask some specific questions and you should get useful answers.

"How to bot?" is a bad question. "How do I record a player's position?" is a better question.


One bot to rule them all, one bot to find them. One bot to bring them all... and with this cliché blind them.

Offline

#9 2018-03-22 22:11:06

BuzzerBee
Forum Admin
From: Texas, U.S.A.
Joined: 2015-02-15
Posts: 4,471

Re: Teleport bot

Making the bold assumption that this is about teleporting players in EE and not humans.

Therefore, moved to Bots and Programming.


TdQRyz3.png
https://wiki.everybodyedits.com/images/5/5d/135_bee

Offline

Wooted by:

#10 2018-03-23 01:19:15

den3107
Member
From: Netherlands
Joined: 2015-04-24
Posts: 1,025

Re: Teleport bot

Tomahawk wrote:

That's not how this works.

If you're having trouble coding a bot, ask some specific questions and you should get useful answers.

"How to bot?" is a bad question. "How do I record a player's position?" is a better question.

He asked if there was already an existing bot so he wouldn't need to create one himself.
Not in order to copy code, but just to save himself the trouble of making a bot altogether.

@OP: Sadly I don't remember any bot that has the feature you're requesting.

Offline

den31071521764355700149

Board footer

Powered by FluxBB

[ Started around 1664645638.2983 - Generated in 0.050 seconds, 12 queries executed - Memory usage: 1.5 MiB (Peak: 1.65 MiB) ]